





16.40

TIME TABLE Friday

Briefing with the technical stewards (with the FIM Chief Technical Steward)		14.00	
Administrative and Technical Control and Verification FIM & FIM EUROPE		15.00 - 19.00	
Administrative and Technical Control and Verification LEGENDS CUP		15.00 - 19.00	
Circuit control FIM & FIM Europe		15.00	
Meeting with The Organizers		17.00	
_	Saturday		
Administrative and Technical Control an	•	7.30 - 8.00	
Administrative and Technical Control and Verification LEGENDS CUP		7.30 - 8.00	
Distribution of tyre stickers and transponder FIM & FIM EUROPE & LEGENDS		8.00 - 8.30	
Race Direct	ion 1	8.40	
Riders' Briefing A	All Classes	9	.00
S4 Free Practice 1	20 min.	9.20	9.40
S1GP Free Practice 1	20 min.	9.45	10.05
SM Junior Free Practice 1	15 min.	10.10	10.25
SM Legends Cup Free Practice 1	15 min	10.30	10.45
S4 Free Practice 2	20 min.	10.50	11.10
S1GP Free Practice 2	20 min.	11.15	11.35
SM Junior Free Practice 2	15 min.	11.40	11.55
SM Legends Cup Free Practice 2	15 min.	12.00	12.15
S4 Time Practice	20 min.	12.20	12.40
S1GP Time Practice	30 min.	13.20	13.50
SUPERPOLE S1GP (top 6 riders from Time practice)		14.00	14.20
SM Junior Time Practice	20 min.	14.25	14.45
SM Legends Cup Time Practice	15 min.	14.50	15.05
S4 Race 1	Access Paddock to Grid Open	15.08	
S4 Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES	15.13	
S4 Race 1	Start of Warm - Up Lap	15.18	
S4 Race 1	Start of the Race (ca 20 min.)	15	5.20
S1GP Race one	Access Paddock to Grid Open	15	5.53
S1GP Race one	Access Paddock to Grid CLOSES	16.01	
S1GP Race one	Start of Warm - Up Lap	16	5.08
S1GP RACE ONE	Start of the Race (ca 20 min.)	16	5.10

Race Direction 2







16.45

Sunday

C 4 14/2 mm	4E mailm	0.55	0.40
S4 Warm-up	15 min 15 min.	8.55	9.10
SM Legends Cup Warm-up	15 min.	9.15	9.30
SM Junior Warm-up		9.35	9.50
S1GP Warm-up	20 min	9.55	10.15
SM Legends Cup Race 1	Access Paddock to Grid Open	10.18	3
SM Legends Cup Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES	10.23	
SM Legends Cup Race 1	Start of Warm - Up Lap	10.28	
SM Legends Cup Race 1	Start of the Race (ca 20 min.)	10.30)
S4 Race 2	Access Paddock to Grid Open	11.03	3
S4 Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES	11.08	
S4 Race 2	Start of Warm - Up Lap	11.13	
S4 Race 2	Start of the Race (ca 20 min.)	11.1	5
SM Junior Race 1	Access Paddock to Grid Open	11.48	3
SM Junior Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES	11.5	3
SM Junior Race 1	Start of Warm - Up Lap	11.58	
SM Junior Race 1	Start of the Race (ca 15 min.)	12.00)
S1GP Fast Race	Access Paddock to Grid Open	12.28	3
S1GP Fast Race	Access Paddock to Grid CLOSES	12.36	
S1GP Fast Race	Start of Warm - Up Lap	12.43	
S1GP FAST RACE	Start of the Race (ca 15 min.)	12.4	5
SM Legends Cup Race 2	Access Paddock to Grid Open	13.33	3
SM Legends Cup Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES	13.38	
SM Legends Cup Race 2	Start of Warm - Up Lap	13.43	
SM Legends Cup Race 2	Start of the Race (ca 20 min.)	13.4	
	SM Legends Cup - Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race 2		
S4 Race 3	Access Paddock to Grid Open	14.18	2
S4 Race 3	Access Paddock to Grid CLOSES	14.23	-
S4 Race 3	Start of Warm - Up Lap	14.28	
S4 Race 3	Start of the Race (ca 20 min.)	14.30	
34 Nace 3	S4 - Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race 3	14.50	•
SM Junior Race 2	Access Paddock to Grid Open	15.03	
SM Junior Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES	15.08	
SM Junior Race 2	Start of Warm - Up Lap	15.13	
SM Junior Race 2	Start of the Race (ca 15 min.) SM Junior - Prize-Giving Ceremony - 1° - 2° - 3° - Immediately after Race 2	15.1	
	Similarity of the string section, 1 2 3 minediately diter fuee 2		
S1GP Super Final	Acces Paddock to Grid Open	15.53	3
S1GP Super Final	Access Paddock to Grid CLOSES	16.0	
S1GP Super Final	Start of Warm -Up lap	16.08	3
S1GP SUPER FINAL	Start of the Race (ca 20 min.)	16.10)
S1GI	P & S1 ROOKIE - Prize-Giving Ceremony - 1° - 2° - 3° - Immediately after SUPER FINAL		
	Page Direction 2	16 /1	-

Race Direction 3